Verbouwing Kajuit gestart.Eindelijk is het zover, de verbouwing van de Kajuit is begonnen! Afgelopen zaterdag is er een groep vrijwilligers gestart met het leeghalen van de kasten. Stoelen, tafels, de voetbaltafel en dozen zijn naar beneden gebracht. Het plafond is gesloopt en het smartboard is netjes van de muur gehaald. Er is al veel werk verzet.

De komende weken staan in teken van slopen en bouw klaar maken, zodat in mei de aannemer kan beginnen. We hebben nu een mooie groep vrijwilligers, jongeren en ouders die ons willen helpen om van de kajuit een mooie ruimte te maken. We kunnen niet met z’n allen tegelijk aan de slag, maar misschien zijn er nog meer mensen die willen helpen met slopen, schilderen, schoonmaken, barkrukken oppimpen, enz. Zo kunnen we iedereen de komende maanden indelen in verschillende hulpteams.

Laat het a.u.b. weten aan Gert van de Beek:  gert@vdbeekbouwadvies.nl of app naar 06-46115962.